Boston Professional Events List


BIOPHARM AMERICA: WHERE LIFE SCIENCE LEADERS PARTNER AND ACCELERATE GROWTH


Date
Sep 05, 2018 - 08:00 AM
Organizer
Informa
Location
Hynes Convention Center,,

,Boston,,
MA,
US,
ZIP: 02101
Phone:

BIOPHARM AMERICA: WHERE LIFE SCIENCE LEADERS PARTNER AND ACCELERATE GROWTH

Build strategic partnerships and grow your knowledge with the brightest minds in biotech, pharma and finance.


Hide Filter
BioPharm America - Day 1 Wednesday, 5 September 2018
Sort by time   
Grid View
Streams







Formats





Topics




7:30am - 8:00am 30 mins
Main Agenda
Registration and Exhibition // Open all day
more

7:30am - 8:30am 60 mins
Networking
Continental breakfast
8:00am - 6:00pm 600 mins
Main Agenda
One-to-one meetings
8:30am - 10:00am 90 mins
Pitch and Partner
Pharma and large biotech presentations
more



9:15am - 10:00am 45 mins
Strategy and Business
Cross border investment
Darren Ji - Venture Partner, Lilly Asia Ventures
more
10:15am - 11:00am 45 mins
Strategy and Business
How pharma and VC collaborations are changing the industry
Anthony Barry - Senior Director, Technologies, External Science and Innovation, Pfizer
Kevin Johnson - Partner, Medicxi
Marta New - Partner, Agent Capital
more

10:15am - 11:00am 45 mins
Therapeutic Spotlight
Progress in neurodegeneration
Michael Ehlers - Executive VP, Research and Development, Biogen
more
11:00am - 12:00pm 60 mins
Therapeutic Spotlight
Company Presentations
11:15am - 12:00pm 45 mins
Strategy and Business
State of the industry and investment climate
Adam Feuerstein - Senior Writer, Biotech, STAT
Kevin Bitterman - Partner, Atlas Venture
Rick Pierce - Founder, FEP Capital Advisors
more
12:00pm - 1:00pm 60 mins
Networking
Luncheon
1:00pm - 1:45pm 45 mins
Strategy and Business
Nontraditional vs. traditional financing
Akanksha Halbe - Associate Director, Research Partnerships, The Michael J. Fox Foundation for Parkinson's Research
Nilesh Kumar - Partner, Novo Ventures
William Podd - President and CEO, Landmark Capital and Family Office
more

1:00pm - 1:45pm 45 mins
Therapeutic Spotlight
Partnering in cell and gene therapies
1:45pm - 2:45pm 60 mins
Therapeutic Spotlight
Company Presentations
2:00pm - 2:45pm 45 mins
Strategy and Business
Working within your ecosystem: Leveraging the Boston biotech cluster
Chandra Ramanathan - VP and Head, East Coast Innovation Center, Bayer
Aaron Schwartz - Director, Search and Evaluation, Global Drug Discovery, Novo Nordisk Inc.
more

2:45pm - 3:30pm 45 mins
Xcelerate Program
High-impact ideas and use-inspired research….a chat with MIT's Bob Langer on how to create innovations that matter
Robert Langer, PhD, Sc.D. - David H. Koch Institute Professor, Koch Institute of Integrative Cancer Research, Massachusetts Institute of Technology
more
3:30pm - 5:30pm 120 mins
Xcelerate Program
Xcelerate startup pitch competition
Christine Brennan - Partner, MRL Ventures Fund
Matthew Hammond - Principal, RA Capital Management
Carlo Rizzuto - Partner, Versant Ventures
more

5:30pm - 7:30pm 120 mins
Networking
Exhibit hall reception


JOA180516CEV
 

Event Categories
Keywords: fun, business , climate, development , exhibition , Finance , Fun , industry , Innovation , Management




Comments








Events Calendar

SunMonTueWedThuFriSat
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Newsletters

Subscribe
VIP Life Time Subscription to our Newsletters!
$399.99
$299.99